Benvinguts al I Congrés Internacional de Turisme Familiar, una cita que volem que esdevingui el punt de trobada i de referència de la indústria del turisme familiar.

Sens dubte, el turisme familiar és un producte estratègic pel futur del nostre sector i que pot generar múltiples oportunitats a empreses, institucions i entitats, així com obrir noves vies de negoci.

De la mà d’experts i tècnics professionals, tant nacionals com internacionals, vàrem analitzar, entre d’altres elements, les millors pràctiques i casos d’èxit arreu del món, les necessitats i expectatives de les famílies quan viatgen i el turisme familiar en l’era digital.

I quin millor lloc que Catalunya per fer aquesta trobada. Des de sempre, hem estat una destinació ideal per viatjar amb els més petits. De fet, Catalunya ha estat pionera en la creació d’un segell d’especialització que distingeix aquelles zones millor preparades per rebre famílies. A dia d’avui, oferim 22 Destinacions de Turisme Familiar i més de 700 empreses i entitats d’arreu del territori adherides a aquest programa.

Un cop finalitzat el Congrés, dintre de l’apartat “conclusions”, hem publicat tota la documentació rellevant generada. Així, disponible per tots el usuaris, trobareu les principals conclusions del Congrés, i dintre del “àrea privada” trobareu el detall de totes les ponències, gravacions en vídeo, tallers, estudis i reculls fotogràfics per aquells que hàgiu participat en el Congrés.

Sens dubte, es tracta d’una documentació molt valuosa que ens ajudarà a la tasca que fem tots plegats en aquest camp.

Comitè Organitzador

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone