PAventura

PortAventura Convention Centre

El Centre de Convencions de PortAventura Business & Events té 18 sales de reunions multifuncionals i modulars, equipades amb la tecnologia més exclusiva perquè puguis organitzar esdeveniments de la magnitud d’un congrés o d’una convenció. Les sales estan distribuïdes en dos nivells de gran extensió (13.000 m2) i poden acollir grups de 10 a 3.000 persones. Al nivell 0, hi trobem la sala Alexandria, amb una extensió de 2.800 m2), que es pot transformar en un auditori de gran capacitat (1.200 persones). Al nivell 1, hi trobem les sales Harvard, en forma d’auditori i molt ben equipada per acollir 150 persones, i Tarraco, un espai exclusiu i ideal per organitzar-hi consells d’administració i juntes directives. Totes les terrasses són perfectes per prendre-hi un cafè, organitzar-hi sopars de gala o qualsevol altre acte a l’aire lliure; i tot, amb el càlid clima mediterrani com a protagonista principal.

PortAventura Business & Events (a una hora de Barcelona) està perfectament comunicatamb els principals aeroports internacionals (gràcies al tren d’alta velocitat de Renfe, AVE),amb la resta del resort, inclosos els hotels. En destaquem l’accés directe i exclusiu que comunica amb PortAventura Convention Centre amb l’Hotel PortAventura. Aquest accés permet que les convencions o les reunions d’empresa que s’hi celebren es converteixin en esdeveniments exclusius i diferents.

La ubicació de PortAventura Convention Centre és exclusiva, entre camps de golf, amb unes vistes excel·lents al mar i una arquitectura d’estil mediterrani. L’edifici està perfectament integrat amb el paisatge mediterrani gràciesal seu cromatisme, als materials amb què s’ha construït i a una adaptació topogràfica que aprofita al màxim gràcies al la llum natural, de manera que optimitza el consum energètic.

Stitched Panorama

Tarraco Room - Meeting Room (3) ld

Ubicació

El parc temàtic ofereix unes comunicacions excel·lents perquè pugueu arribar a les aventures que us hi esperen amb tota la facilitat del món. Us oferim opcions diversesperquè pugueu arribar a la nostra destinació de vacances còmodament, tant en avió, entren, com en cotxe. PortAventura és a poc més d’una hora de l’aeroport de Barcelona i a només deu minuts del de Reus. A més, el PortAventura Park té la seva pròpia parada deferrocarrils i una sortida directa de l’autopista AP-7 perquè pugueu arribar -hi sense perdre temps. Només cal que trieu el mitjà amb el qual voleu venir a visitar-nos. Tot seguit, us proporcionem les indicacions que us calen per arribar de manera més ràpida i còmoda i fer que el vostre dia sigui perfecte, de principi a fi.

Avinguda Pere Molas
43480 Vila-seca. Tarragona
+34 977 779 206
http://www.portaventuraevents.com

Com arribar?

coche

La sortida 35 de l’autopista AP-7 o Autopista del Mediterrani (E-15 en la ruta europea) us duu directament a PortAventura. Així, doncs, arribar a PortAventura en cotxe és ben senzill. Es poden seguir rutes diferents en cotxe: des de la Jonquera o el sud d’Espanya, l’AP-7 us duu directament a PortAventura. Si veniu des de Barcelona o el Vendrell per la C-32, enllaceu amb l’AP-7. Si veniu des de València per la V-21, podeu enllaçar directament amb l’AP-7. Si viatgeu en cotxe i veniu a PortAventura des de Madrid, el País Basc o Saragossa, podeu enllaçar amb l’AP-7 des de l’AP-2. Coordenades GPS: Latitud: 41º05’53”N Longitud 001º09’14”E Decimal: 41.0980667; 1.15

tren

El tren és un altre mitjà de transport en el qual podeu arribar a PortAventura. Renfe ofereix diverses alternatives des de diferents punts de Catalunya i la resta d’Espanya. Des de l’estació Camp de Tarragona, Renfe posa a disposició dels viatgers els trens d’alta velocitat AVE, Alvia i Avant, que connecten amb Madrid, Saragossa, Màlaga, Còrdova, Pamplona, Logronyo, Bilbao, Vitòria, San Sebastià, Lleida o Barcelona. A més a més els clients també poden optar per serveis de llarga distància Euromed o Alaris, que enllacen Tarragona amb València, Alacant i Múrcia. Per arribar fins a l’estació de PortAventura, els viatgers poden agafar els serveis Regionals de Rodalies de Catalunya des de Barcelona, Tortosa, Salou, Cambrils o Lleida. L’estació de PortAventura es troba situada just enfront de l’Hotel El Pas, a 8 min. en transfer de l’Hotel PortAventura. Per a més informació, des de Catalunya, consulteu el web de Renfe www.rodaliesdecatalunya.cat o telefoneu al 900 41 00 41. Des de fora de Catalunya, consulteu www.renfe.com o telefoneu al 902 320 320.

avio
PortAventura és a quinze minuts de l’Aeroport de Reus (Tarragona). Després d’aterrar a l’Aeroport de Reus, podeu arribar a PortAventura en autobús o taxi, en autobús fins a Salou (consultar horaris en www.plana.es) o llogant un cotxe de les diferents oficines que ofereix l’Aeroport. Aeroport de Barcelona (ruta des de Barcelona): Des de l’Aeroport del Prat, podeu venir a PortAventura Park en autobús o cotxe de lloguer. Aeroport de Girona (ruta des de Girona): L’aeroport de Girona és a dues hores de PortAventura en cotxe. Si opteu per aquest aeroport, podeu llogar un cotxe per arribar al parc. Aeroport de Lleida (ruta des de Lleida): Una altra opció que també pot resultar interessant per arribar a PortAventura Park és l’Aeroport de Lleida-Alguaire, inaugurat recentment i que és a tan sols una hora i mitja del parc per carretera. Si opteu por aquest aeroport, podeu llogar un cotxe per arribar al parc.
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone